De online Delta Academy succesvol van start!

Bestaande opleidingen tot beveiliger deels online maken was een langgekoesterde wens van Delta Security & Hospitality. Corona gaf de laatste zet om deze wens in vervulling te laten gaan. Maar hoe pak je dit aan? In samenwerking met AcademySuite heeft Delta met succes een eigen online academy opgezet. De Delta Academy wordt maximaal ingezet om het praktische en fysieke onderdeel van de opleiding te ondersteunen.

Delta Security & Hospitality biedt op Bonaire en Curaçao verschillende beveiligingsdiensten aan op allerlei terreinen. Van overheidsgebouwen tot resorts en van energiebedrijven tot supermarkten. Met meer dan 100 beveiligers in dienst vraagt dit om een goede organisatie. De doorstroom van beveiligers is hoog, waardoor er structureel een grote opleidingsvraag is. De opleidingen worden volledig intern door eigen trainers verzorgd.

Uitdaging

De trainingen vonden oorspronkelijk in zijn geheel fysiek en klassikaal plaats. Dit was erg arbeidsintensief en niet efficiënt. Daarbij komt dat de kwaliteit gewaarborgd moet worden om een beveiliger goed opgeleid op pad te kunnen sturen. Voldoende redenen waarom Delta security een online academy helemaal voor zich zag. Toen door Corona fysieke lessen moeilijk te realiseren waren werd de stap naar e-learning gemaakt.

Realisatie

AcademySuite heeft voor Delta een complete, in eigen huisstijl vormgegeven leeromgeving ingericht voor de opleiding tot beveiliger en patrouille. Voor de Delta Academy is een eigen logo ontwikkeld. Interactieve elementen maken de e-learning bovendien leuk om te volgen. Ook de toetsing vindt tenslotte online plaats. Wordt de toets gehaald dan ontvangt de cursist automatisch een gepersonaliseerd certificaat.

Resultaat

De Delta Academy is een compleet ingerichte leeromgeving in de huisstijl van Delta. Het motto is ‘’Online waar het kan, offline waar nodig’’. Wat online geleerd is, wordt offline praktisch geoefend. Een voorbeeld is fouilleren. Fouilleren blijft nodig om in de praktijk te leren, maar de basiskennis daarvoor staat online. De combinatie van offline en online maakt het een sterke opleiding. Met als doel om beveiligers goed opgeleid hun werk te laten doen om de veiligheid te kunnen garanderen!

Doelgroep
Maatwerk is voor het succes van de e-learning erg belangrijk. AcademySuite heeft daarom de online modules zo praktisch en toegankelijk mogelijk gemaakt. Dit door zowel online als offline onderwijs te faciliteren. Hierbij is in het online gedeelte altijd de link met de praktijk behouden. De e-learning is kort en krachtig opgebouwd en je kunt hem in één uur doorlopen. Door het kort en praktisch te houden sluit de e-learning naadloos aan op de doelgroep van beveiligers met een mbo twee niveau.

 

Recommended Posts