E-training

AcademySuite ontwikkelt bedrijfsspecifieke E-trainingen. Met online trainingen kunnen uw medewerkers elk moment van de dag kennis en vaardigheden trainen. Plaatsonafhankelijk en tijdsonafhankelijk.

Het verschil tussen klassieke training en online training

Wat is het verschil tussen een klassieke training en een e-training? In de klassieke training wordt veel tijd besteed aan het zenden van kennis. Vaak blijft er dan maar weinig tijd over om praktisch te oefenen. Dat is niet erg efficiënt en ook niet effectief. Dat is nu juist het grote verschil met een e-training. In een e-training wordt ter voorbereiding kennis gedeeld. Dit kan bestaan uit theorie, maar ook uit het inleveren van voorbereidende opdrachten. Zo blijft er meer tijd over voor het praktische gedeelte.

Andere voordelen van E-training

Bij een klassieke training krijgt elke medewerker dezelfde training. Ongeacht het niveau van de vaardigheden die u wilt trainen. Bij een online training is het mogelijk om de training aan te passen aan het niveau van de medewerker. Daarnaast blijft de kennis altijd gewaarborgd en up-to-date in de online omgeving. Zoals eerder al genoemd, hoeft u met een online training verder niet te denken aan:

  • Extra reistijd;
  • een trainingslocatie;
  • het eventueel inhuren van een docent.
  • Een online omgeving is dus zowel kosten- als tijdsbesparend.

Na de training

Tijdens de training is er dus veel ruimte om praktisch met de theorie te oefenen. Nadien blijft de leeromgeving een middel om met elkaar in gesprek te blijven over het onderwerp. Bijvoorbeeld door huiswerkopdrachten mee te geven. Een e-training is dus hét middel om structureel met een thema aan de slag te gaan.

Meer informatie over een e-training?

AcademySuite ontwikkelt bedrijfsspecifieke E-trainingen op basis van de nieuwste technieken. Met video’s, webinars, toetsen en evaluaties bijvoorbeeld. De online trainingsomgeving wordt qua kennis, look en feel compleet afgestemd op uw bedrijf. Wilt u binnen uw bedrijf een e-training geven aan uw medewerkers? Wij verzorgen de e-training voor uw bedrijf en zorgen dat uw medewerkers beter worden opgeleid. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.