VR, laptop, learning

Technologie is anno 2021 niet meer uit ons wereldbeeld te denken. Het helpt ons op alle gebieden. Zo werk je met digitale hulpmiddelen net zo makkelijk vanuit huis, heb je de mogelijkheid een auto online te bestellen en doe je bijscholing vanachter de laptop middels een e-learning. Learning met Virtual Reality is de volgende stap. Hoewel het nog weinig gebruikt wordt, heeft het enorme potentie. 

De voordelen van Learning met Virtual Reality zijn eindeloos. Zo maakt het online leren interactiever, praktischer en leuker. Het simuleert echte situaties met behulp van slimme software. Door slim gebruik te maken van Virtual Reality, kun je informatie nog beter overbrengen.

Wat is Learning met Virtual Reality?

Virtual Reality maakt het mogelijk om jezelf in een andere wereld te begeven. Je stapt uit jouw realiteit en stapt een nieuwe realiteit in. Ingewikkeld? Dat valt mee! Werken met Virtual Reality is toegankelijk. Het werkt simpelweg door een digitale bril op te zetten. Het is goed toe te passen in leeromgevingen, omdat het interactief is. Verder is het visueel en dat maakt het heel praktijkgericht. Je hebt er direct een beeld bij.

Het belang van online leren

Learning met Virtual Reality is een goede mogelijkheid om online leren te verbeteren. Online leren komt steeds vaker voor. Dit, omdat je zo op een gestructureerde wijze scholing aan kunt bieden zonder de kosten van een offline locatie. Een e-learning kan volledig online zijn en dat maakt het in vele gevallen een goedkopere optie dan een fysieke training. Verder is het universeler dan een fysieke training. Een training kan voor oneindig veel deelnemers ingezet worden. Het is dus een eenmalige investering in bijvoorbeeld je personeel.

Learning met Virtual reality

Ben je benieuwd geworden naar online leren? Vraag hier een gratis demo aan, of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag verder met je leervraag, door maatwerk te leveren.

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Bekijk ook: