Skip to content

Waarom e-learning voor bedrijven van belang is

Voordelen e-learning

Steeds meer organisaties en bedrijven zetten e-learning in voor de overdracht van kennis en training van vaardigheden. Met kwalitatief goede e-learnings is namelijk veel te bereiken.

Het inzetten van e-learning in jouw organisatie biedt veel voordelen:

  • Besparing van tijd en kosten;
  • Stimulans voor ontwikkeling medewerkers;
  • Borging van alle kennis binnen jouw organisatie;
  • Consistente overdracht van kennis.

Bovenstaande voordelen zijn allemaal te realiseren met een eigen bedrijfsacademie. Alle kennis binnen jouw bedrijf verpakt in compacte, overzichtelijke modules. Gebaseerd op een bewezen didactisch model, zodat jouw medewerkers optimaal leren.

Laat een online leerplatform maken, waarin alle kennis binnen jouw organisatie geborgd is. Of het nu gaat om inwerkprogramma’s, trainingen, productinformatie, of andere relevante kennis, de mogelijkheden zijn groot.

Je bespaart op trainingskosten, nieuwe medewerkers volgen een inwerkprogramma thuis op de bank en alle kennis is altijd beschikbaar: waar en voor wie je maar wilt.

Een eigen academy

Personeelsbehoud met bedrijfsacademie

Om personeel te behouden, is investeren in hun ontwikkeling onmisbaar. E-learning is hiervoor zeer geschikt. 

Met (korte) lesmodules zorg je dat jouw medewerkers, op hun eigen tijd en wijze alle relevante kennis binnen jouw organisatie onder de knie krijgen, Op die manier bied je ze meer kans op doorgroeimogelijkheden.

Daarbij hebben jouw medewerkers toegang tot veel informatie, waardoor ze zich vertrouwder voelen en meer loyaliteit ontwikkelen met jouw organisatie.

Interne academie opzetten: hoe werkt dat?

In vier stappen maken én onderhouden wij voor jouw organisatie een eigentijdse, effectieve en aantrekkelijke online leeromgeving: verzamelen, bouwen, gebruiken, vernieuwen.

Wij verzamelen samen met jou alle kennis binnen jouw organisatie en zetten die om in e-learnings, zelfstandig of als complete bedrijfsacademie, compleet in jouw eigen huisstijl.

We helpen je met de inzet van de bedrijfsacademie om het succes van jouw organisatie en personeel te bevorderen.

We zorgen ervoor, dat alle nieuwe ontwikkelingen in de modules verwerkt worden. Alle kennis op één plek, altijd actueel.

Digitaal technologie cursus training

Laat je bedrijfsacademie bouwen door een e-learning specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van e-learnings op maat. Ons team van specialisten bouwt de modules in verschillende ontwikkeltools (waaronder aNewSpring, Articulate 360 en Rise 360). 

Door middel van animatievideo’s, livevideo’s en studiovideo’s, afbeeldingen, infographics en nog veel meer mogelijkheden, geven we vorm aan de bedrijfsacademie, in de stijl en met de informatie die jij wenst.

Altijd aan de hand van ons BreinLeerModel, zodat de informatie op de juiste manier overkomt en blijft hangen.

Start vandaag met jouw online leeromgeving

Het binden, behouden en boeien van personeel, het borgen van de kennis binnen jouw organisatie, het stimuleren van de ontwikkeling van jouw personeel. Allemaal voordelen van e-learning voor bedrijven. Ook voor jouw bedrijf!

Begin vandaag nog met het opzetten van een interne academie. Hulp nodig? Wij zetten ons team van specialisten graag in, om jouw organisatie te laten groeien en bloeien. 

Nationale bomenschool AcademySuite


Zij hebben al een eigen Academy!

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Dit vinden onze klanten

💬 Hoi, advies nodig?