Skip to content

Boeien en binden van huidige medewerkers

Medewerkers boeien en binden? Ga aan de slag om jouw eigen bedrijfsacademie te realiseren.

Investeren in de groei en ontwikkeling van jouw personeel? Dat kost tijd en geld, maar wat als je het niet doet? De ontwikkelingen in jouw branche gaan razendsnel. In hoeverre zijn jouw medewerkers in staat hierop in te spelen? En hoe kunnen zij er zo op inspelen dat het bijdraagt aan het behalen van jouw organisatiedoelen? Voorkom dat jouw bedrijf stil blijft staan en zet een eigen bedrijfsacademie op.

Het belang van een bedrijfsacademie

Met een eigen bedrijfsacademie kun je de ontwikkeling van jouw werknemers gestructureerd en effectief vormgeven, om zo doelstellingen te behalen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van de medewerkers, persoonlijke leerpaden en de mogelijkheid tot blended learning. Een bedrijfsacademie is de ideale plaats om een breed assortiment van e-learnings aan te bieden.

De opbrengsten
van een bedrijfsacademie

Medewerkers vinden is één, maar ze behouden blijkt in de praktijk een stuk lastiger. Met een eigen bedrijfsacademie ontwikkelen medewerkers zich intern. Medewerkers die zich kunnen ontwikkelen, blijven gemotiveerder. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers functioneren namelijk beter. Zij tonen meer betrokkenheid, hogere productiviteit en zijn minder vaak ziek.

Voordelen voor
alle betrokken

Zet de eerste stap

Wil jij hogere medewerkerstevredenheid, betere prestaties en een aantrekkelijk werkgever zijn? Daarnaast ook nog geld en tijd besparen? Start dan vandaag nog met de realisatie van jouw bedrijfsacademie.

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn adviseur

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

💬 Hoi, advies nodig?