Klantcase MSNW training development

Bestaande training digitaliseren? Hoe doe je dat? De Academie voor Medisch Specialisten heeft in samenwerking met AcademySuite hun Leergang Ondernemen voor MSNW blended ontwikkeld. Hiermee worden maatschapsleden bewust gemaakt van hun mogelijkheden.

De uitdaging
Maten bewust maken van hun verantwoordelijkheid

Voor de maatschapsleden (maten) van MSNW is een Leergang Ondernemen opgezet. Het doel van deze leergang is om bewustwording te creëren wat het eigenaarschap van de maatschap MSNW betekent voor de maten. Deze leergang wordt aangeboden door de Academie van Medisch Specialisten. In samenwerking met diverse trainers heeft AcademySuite de geaccrediteerde leergang volledig blended ontwikkeld.

Het leertraject
Zo veel mogelijk doen in zo min mogelijk tijd

De tijd van artsen is kostbaar. Dat betekent dat deze leergang zo effectief mogelijk moet worden aangepakt. Het onderwijs is daarom volledig op de doelgroep aangepast. Het niveau sluit aan op het HBO plus denkniveau van de artsen en het tempo ligt hoog; de e-learning is in 60 minuten afgerond. De leergang bestaat uit de volgende vijf
modules:

– Strategie
– Missie & visie
– Governance
– Financiën
– Strategisch HR

Module Strategie MSNWOm de training niet te veel tijd te laten kosten, wordt alle theoretische kennis en de voorbereidende opdrachten per module digitaal aangeboden. Per module is er een trainer gekoppeld die in contact staat met de deelnemers en dit proces begeleidt. 

Het resultaat
Energie om met elkaar MSNW groot te maken

De Leergang Ondernemen helpt MNSW om locatie en discipline overstijgend maten de bewustwording mee te geven van de mogelijkheden die ze als werkgever binnen MSNW hebben. Het resultaat: energie om met elkaar MSNW groot te maken. En een leuke bijkomstigheid? Door de e-learning is de Leergang Ondernemen 15 accreditatiepunten waard. Daarbij kunnen nieuw aangetreden maten ook makkelijk door de training heen die hun collega’s hebben gehad.


Bekijk ook: