AcademySuite groeit! En daarom zijn we op zoek naar jou. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of stap jij net uit de schoolbanken? Binnen AcademySuite kun jij nu starten als Videograaf/Grafisch Learning Specialist en onze klanten voorzien van de beste leeroplossingen. Jij gaat een specifieke leervraag van klanten vertalen naar educatieve video’s (instructievideo’s, sfeervideo’s, studiovideo’s, 360-video’s of animaties) of grafische visuals.

Wie ben jij?
Als Videograaf/Grafisch Learning Specialist streef je enthousiast naar het beste resultaat. Verder ben je leergierig en sta je open voor feedback. Natuurlijk ben jij iemand die graag én goed samenwerkt met collega’s en klanten. Verder heb jij bij voorkeur een MBO-opleiding afgerond in de richting Mediavormgever, Allround Mediamaker of vergelijkbaar. Dit houdt in dat jij:

  • verstand hebt van videografie en mooie video’s oplevert;
  • kennis hebt van de pakketten van Adobe en ervaring in het maken animaties;
  • in staat bent zelfstandig storyboards te maken, te filmen in onze studio of op de locatie van de klant en achteraf de beelden te monteren. Hierin ben je proactief;
  • op de hoogte bent van trends op het gebied van video, animatie, VR-toepassingen, Smartglass, etc. Deze trends vertaal je naar vernieuwing- en of verbetering van ons eigen werk.

Jij bent fulltime beschikbaar.

Je werkzaamheden
Wat doe je als Videograaf/Grafisch Learning Specialist concreet op een gemiddelde werkdag? Dat is erg divers! Denk bijvoorbeeld aan het…

  • opnemen van videobeelden voor instructie-, studio- of sfeervideo’s in de studio of op locatie;
  • bewerken van de opgenomen beelden tot een professioneel eindresultaat als onderdeel van e-learnings;
  • vormgeven van allerhande afbeeldingen en grafische vormgeving van e-learnings, zoals de opzet van de look & feel van de leeromgeving;
  • adviseren bij de vormgeving van e-learnings.

Kortom: je zet op een creatieve en doordachte manier met collega’s/klanten een sterk resultaat neer!

En wie zijn wij?
Wij zijn een enthousiast, ambitieus en doelgericht team. Een goede sfeer en oog hebben voor elkaar vinden we belangrijk. We werken op een sfeervolle locatie en hebben een eigen videostudio. Jouw collega’s zijn projectleiders, onderwijskundigen, tekstschrijvers, e-learning specialisten, grafisch vormgevers, videografen en VR-specialisten. Samen ontwikkelen wij online inwerkprogramma’s, vakinhoudelijke e-learnings en (animatie)video’s een brede klantengroep. Kortom; je gaat werken aan een grote veelzijdigheid aan projecten.

Ben je enthousiast geworden?
Ben jij door het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan zijn we op zoek naar jou! We zien graag jouw motivatie en CV verschijnen, zodat we snel kennis kunnen maken.

Je kunt contact opnemen met Rozemarie Hendrikse op 06-27365757 of een mail sturen naar info@academysuite.nl. We ontmoeten je graag!