Skip to content

Van offline naar online

Zijn de meeste trainingen in jouw organisatie nog ‘offline’? Of heb jij een trainingsbureau en wil je jouw aanbod vernieuwen met de inzet van online leermiddelen? 

Maak dan gebruik van onze expertise op het gebied van het digitaliseren van trainingen!

Een online training maken

Wij adviseren welke trainingen/cursussen uit jouw productaanbod zich lenen voor de inzet van online training door middel van e-learning, microlearning of blended learning.  

Naast een degelijk advies, realiseren wij desgewenst ook de migratie van jouw huidig trainingsaanbod naar een hedendaagse vorm van leren die aansluit op de doelgroep.

Een online training maken? Wij helpen jouw kennis te borgen.

Neem contact met ons op door op door gebruik te maken van de onderstaande buttons. 

Een nieuw jaar: 2019. Dat betekent vaak ook een nieuwe start. Kijk jij met een frisse blik naar jouw trainingen? De praktijk laat zien dat trainingen binnen bedrijven vaak nog ‘offline’ gegeven worden. Dat wil zeggen dat trainers één of meerdere dagdelen voor de groep staan en hun kennis delen. Daarna scheiden de wegen en is het maar de vraag welke impact de training heeft. Wil je als trainer of bedrijf dat de kennis optimaal geborgd blijft? Wil je onderscheidend zijn? In Training Development kun je niet om online leeroplossingen heen.

Training Development: Online leeroplossing

Online leeroplossingen zorgen er niet alleen voor dat kennis altijd beschikbaar is, maar ook dat zowel voor- als achteraf geoefend kan worden met het betreffende onderwerp. Daarmee blijft het onder de aandacht. Online leeroplossingen zijn uitermate geschikt om de kwaliteit van leren te evalueren, te meten en op basis daarvan bij te sturen.

Vernieuwing door online leermiddelen

Wil je jouw aanbod vernieuwen met de inzet van online leermiddelen? Maak gebruik van de expertise van AcademySuite! Wij adviseren bedrijven welke trainingen/cursussen uit het productaanbod zich lenen voor de inzet van e-learning, microlearning, blended learning, etc.

Van offline trainen naar online leren

Training development vraagt de nodige kennis. Welke instrumenten zet je in? Hoe leren medewerkers optimaal binnen de bestaande mogelijkheden? Hoe draag ik zorg dat het geleerde optimaal geborgd wordt in de dagelijkse praktijk? Op welke manier draag ik zorg dat leren een onderdeel wordt van onze cultuur? Wij helpen je graag met het vinden van antwoorden op deze vragen. Heb je al een trainingsaanbod? Wij zetten die om naar een hedendaagse vorm van leren die aansluit op de doelgroep.

Meer informatie over Training Development

Wil je meer weten, of ben je op zoek naar een partner om online leren in de praktijk te brengen voor jouw medewerkers? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie te bespreken. 

💬 Hoi, advies nodig?