iMac,subsidie

SLIM-subsidie aanvragen in 2022

Als MKB-bedrijf kun je in 2022 weer SLIM-subsidie aanvragen voor de volgende activiteiten:

  • Het opzetten van een bedrijfsschool
  • Het borgen van kennis door een eigen, maatwerk e-learning
  • Het opstellen van een scholingsplan, het krijgen van loopbaan/ontwikkeladvies.  

De Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen is in het leven geroepen, om het leren en ontwikkelen binnen het MKB te bevorderen.

Elke MKB-ondernemer kan een subsidieaanvraag indienen. Per bedrijf bedraagt de subsidie maximaal €25.000 waarvan je tot 80% terugkrijgt. Maak ook gebruik van die kans!

Aan de slag? Wij helpen graag!

De kracht van AcademySuite: jouw leerbehoefte vertalen naar eigentijdse e-learnings. We ontwikkelen online bedrijfsscholen (online academies) en inwerkprogramma’s, e-learnings op maat, of we zetten bestaande trainingen om in digitale trainingen. Inclusief toetsen en certificaten als je dat wilt.

Met onze didactische ervaring maken we keuzes voor het gebruik van tekst, foto’s, video’s, animaties, virtual reality, evaluaties, toetsen en games. Of training on the job. 

We adviseren, ontwikkelen, bouwen en onderhouden digitale leermiddelen. In iedere gewenste samenwerkingsvorm. Variërend van het leveren van een LMS (Learning Management System) waarin je zelf e-learnings kunt ontwikkelen, tot en met een complete bedrijfsschool op maat.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie, of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen bij de aanvraag van deze subsidie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact op met onze adviseurs!

Rozemarie Hendrikse
Tel. 06 27 36 57 57

Marijn Schouten
Tel. 06 53 28 45 52

Recommended Posts