Vacature Projectleider e-learning

AcademySuite groeit! Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste Projectleider e-learning om ons team te versterken. Is deze functie wat voor jou

"Werken aan gave projecten, met leuke collega's in een ambitieuze onderneming!"

Rozemarie Hendrikse
Projectleider E-learning

Je werkzaamheden als Projectleider e-learning

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de ontwikkeling van onze maatwerk e-learnings voor onze klanten. Bij ieder project komen de volgende zaken kijken die jij voor je rekening neemt:

 • Uitwerken en bewaken van projectplannen
 • Bewaken van de capaciteitsplanning
 • Inplannen van de juiste e-learningspecialisten
 • Onderhouden van dagelijks contact met de klanten
 • Periodiek afstemmen met klanten in projectgroepen en stuurgroepen
 • (Mee)ontwikkelen van didactische scripts

Profiel

 • Jij bent een sociaal en open persoon en houdt van samenwerken in een team. Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties
 •  Jij hebt een actieve werkhouding, waarbij je meedenkt met de organisatie en jezelf steeds uitdaagt en verbetert.
 •       Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de projecten met succes af te ronden.
 • Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een relevante HBO/WO-opleiding afgerond in de richting van Bedrijfskunde, Communicatie of dergelijke.
 • Jij hebt affiniteit met het schrijven van teksten.

En wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast, ambitieus en doelgericht team. Een goede sfeer en oog hebben voor elkaar vinden we belangrijk. We werken op een sfeervolle locatie en hebben een eigen videostudio. Jouw collega’s zijn projectleiders, onderwijskundigen, tekstschrijvers, e-learning specialisten, grafisch vormgevers, videografen en VR-specialisten. 

Samen ontwikkelen wij online inwerkprogramma’s, vakinhoudelijke e-learnings en (animatie)video’s een brede klantengroep. Kortom; je gaat werken aan een grote veelzijdigheid aan projecten. Wij voornamelijk voor zorginstellingen, (semi)overheid en technische bedrijven

Rozemarie Hendrikse Accountmanager

Een werkdag binnen AcademySuite

8.00 uur

Je start je werkdag door bij te praten met je collega’s. Daarna bekijk je de planning voor die dag. Je start met de planning voor je collega’s. Je stuurt een begeleidende mail met daarin de achtergrondinformatie. Je checkt direct even of de uren van de vorige dag op de juiste projecten zijn geschreven.

8.30 uur

Jij of je collega haalt een bak koffie of thee voor alle aanwezige collega’s. Daarna bekijk jij je eigen planning van die dag. Die is vaak erg divers.

9.00 uur

Je start met het doornemen van je mail en de appjes die door klanten zijn verstuurd. Deze mails gaan vaak over de lopende projecten, maar het kan ook zijn dat je vragen beantwoord over bijvoorbeeld het gebruik van één van de leeromgevingen. Het kan zijn dat er die avond een dringende mail is binnengekomen die invloed heeft op de planning. Je loopt dan naar de betreffende collega en stemt samen af welke opdracht het meest voorrang heeft en hoe het opgelost kan worden.                      

 

10.00 uur

Een collega heeft een inhoudelijke vraag over één van de projecten en vraagt je mee te kijken met zijn/haar werk. Je kijkt samen naar het project, beantwoordt vragen en denkt mee.

10.30 uur

Je hebt om 11.00 uur een projectoverleg staan met één van je klanten. Je neemt het project nogmaals door, bekijkt de planning en de voortgang en vraagt nog even bij je collega’s na of er bijzonderheden zijn. Je zet de juiste aantekeningen voor het overleg klaar en start je laptop of rijdt naar de klant.

11.00 uur

Samen met de klant bespreek je de stand van zaken bij de klant en bij AcademySuite. Vervolgens bekijk je de voortgang en de planning en check je de haalbaarheid. Je loopt langs de verschillende leermiddelen en bespreekt direct de scope van het project. Ten slotte komen de beschikbaarheid van resources en de aandachtspunten van het project naar voren. Na een uur zijn de klant en jij weer op de hoogte en heb je de actiepunten besproken. Het volgende overleg wordt gepland en je pakt je autosleutels of sluit je Teams-vergadering.

12.00 uur

De aantekeningen van zojuist moeten worden verwerkt en de actiepunten ingepland. Je zet alle aantekeningen netjes onder elkaar en verstuurt het overzicht naar de klant.

12.30 uur

Tijd voor een pauze! Samen met je collega’s loop je een gezond rondje door het Lunterse bos of haal je een lekkere lunch.

13.00 uur

Tijd voor een intern overleg. Samen met je collega’s ben je namelijk aan het uitzoeken hoe we een aantal processen kunnen optimaliseren. Je hebt jouw inbreng eerder al puntsgewijs op papier gezet en gaat met de accountmanager en de kwaliteitscontroleur in gesprek.

14.00 uur

Een telefoontje van een klant. De filmdag van de volgende dag kan doorgaan, maar moet worden verplaatst naar een ander tijdstip. Eén van de personen die de video’s zou presenteren is ziek geworden en er moet een oplossing komen. Je denkt mee met de klant en zet direct intern ook de afspraken om.

14.30 uur

Je stuurt een voorbereidingsmail naar de klant, waarin je nogmaals uitlegt wat er bij de filmdag van de komende dag gaat gebeuren. Vervolgens stuur je een mail naar de betrokken collega’s met daarin de benodigde informatie.

15.00 uur

Je gaat aan de slag met het schrijven van een script voor één van de zorginstellingen. Dat betekent dat je alle input van de klant doorneemt en didactisch verantwoord herschrijft volgens ons BreinLeerModel.

16.30 uur

Het zit er weer op voor vandaag. Je plant in je agenda in om de volgende ochtend als eerst de aantekeningen te verwerken en kletst nog even na met je collega’s. Morgen weer een dag!

 

 

 

Ben je enthousiast geworden?

Ben jij door het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zien graag jouw motivatie en CV verschijnen, zodat we snel kennis kunnen maken.