Skip to content

Online product-
training voor partners

Stel: jouw organisatie levert hoogwaardige technische producten in binnen- en buitenland via partners. Of je bent een franchisegever die hoge eisen stelt aan je franchisenemers. Dat gaat goed. Je organisatie groeit. Maar je wilt de kennis van je partners mee ontwikkelt. Hoe ga je dat realiseren?

Een eigen online academy is dé manier om kennis en vaardigheden over te dragen en aan te leren. Hiermee bereik je dat je partners succesvoller zijn en de supportvraag beheersbaar blijft.

In 4 stappen naar je eigen online academy​​

Wij begrijpen de vraagstukken van jouw bedrijf en duiken in de materie. Zo mogelijk linken we dit met functieprofielen of vakmanschap, gekoppeld aan jouw strategie. We helpen jou een keuze te maken met trainingen die jij binnen je eigen academy gaat aanbieden.​

Al jouw kennis vertalen we naar een online leeroplossing. Afgestemd op de doelgroep, didactisch doordacht volgens ons BreinLeerModel.

Wij helpen de online leeroplossing optimaal in te zetten. Zo haal jij het beste uit jouw medewerkers en partners en draagt de leeroplossing maximaal bij aan het succes van jouw organisatie.

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties worden continu verwerkt. Zo blijft jouw leeroplossing altijd actueel. Vanuit AcademySuite kan jij langdurig op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, projectleider, helpdesk en trainer​.

Bekijk onze video's

Onze werkwijze uitgelegd

Professionals opleiden doe je zo