Skip to content

Maak het verschil met online onboarden van partners

Maak impact vanaf de werving van je nieuwe partner en biedt een vliegende start. In jouw maatwerk onboardingprogramma vindt je nieuwe partner alles wat hij of zij nodig heeft om om optimaal voorbereid aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan je missie en visie, je kernwaarden, de producten en diensten en de softwareoplossingen om effectief samen te werken.

In 4 stappen naar je eigen onboardingsprogramma voor partners

Wij begrijpen de vraagstukken van jouw bedrijf en duiken in de materie. Zo mogelijk linken we dit met functieprofielen of vakmanschap, gekoppeld aan jouw strategie. We helpen jou een keuze te maken met trainingen die jij binnen je eigen academy gaat aanbieden.​

Al jouw kennis vertalen we naar een online leeroplossing. Afgestemd op de doelgroep, didactisch doordacht volgens ons BreinLeerModel.

Wij helpen de online leeroplossing optimaal in te zetten. Zo haal jij het beste uit jouw medewerkers en partners en draagt de leeroplossing maximaal bij aan het succes van jouw organisatie.

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties worden continu verwerkt. Zo blijft jouw leeroplossing altijd actueel. Vanuit AcademySuite kan jij altijd op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, projectleider, helpdesk en trainer.

Klantcase

“Het digitaliseren van de trainingen levert mij tijdswinst en extra omzet op. Voor de chauffeurs zijn de trainingen flexibel te volgen. De leeromgeving stelt mij in staat resultaten te monitoren en te rapporteren aan het CBR.”

Ömer Witteveen

Eigenaar Witteveen Trainingen
💬 Hoi, advies nodig?