SLIM subsidie 2021: dit moet je allemaal weten

De slim subsidie 2021

Er is door de overheid een subsidie beschikbaar gesteld, de slim subsidie 2021. Deze stimuleert MKB bedrijven om in de ontwikkelmogelijkheden van het personeel te investeren. De subsidie is er specifiek voor het MKB maar kan ook in enkele grote bedrijven ingezet worden. Waarom is de slim subsidie 2021 voor jou interessant?

 De SLIM-subsidie

De slim subsidie 2021 helpt MKB ondernemers om personeel te scholen door per bedrijf maximaal 25.000 euro beschikbaar te stellen. Er is maar liefst 48 miljoen per jaar uitgetrokken voor de SLIM subsidie 2021. Een unieke kans om als MKB ondernemer jou personeel te scholen met hulp van de overheid. De slim subsidie kan breed toegepast worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van een online bedrijfsschool of aan onderwijsadvies. Zolang personeelsontwikkeling maar centraal staat.

Voor wie geldt de slim subsidie 2021?

De subsidie is zeer breed in te zetten. Zo hoef je niet in een specifieke sector of branche actief te zijn. Zit je in de landbouw, horeca of recreatiesector? Dan kun je ook als niet MKB’er gebruik maken van de SLIM subsidie 2021. Dit biedt voor veel ondernemers mogelijkheden. De subsidie is dan ook populair. Wij van AcademySuite kunnen jou helpen met de subsidie. Welke type leermiddel past bij jou specifieke leervraag en is de SLIM subsidie 2021 hiervoor in te zetten? Ondanks corona kunnen wij u helpen, door middel van een online leermodule bijvoorbeeld.

Online leren

Anno 2021 is online leren steeds meer de norm aan het worden. Online leren is gemakkelijk, effectief en actueel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als deelnemer van een E-learning kan je tijd en plaats onafhankelijk kennis tot je nemen. Hierbij is het belangrijk dat de kennis goed overkomt. Maatwerk is de oplossing. Jou specifieke leervraag kan door AcademySuite beantwoord worden. Deze E-learning wordt dan volledig afgesteld op de doelgroep. Zo behaal gegarandeerd succes. Voor de bouw van E-learning kan de slim subsidie 2021 perfect worden toegepast.

Slim subsidie 2021

Online training ontwikkelen

Het aanvragen van de Slim subsidie 2021

Elke MKB-ondernemer kan een subsidieaanvraag indienen! Per bedrijf bedraagt de subsidie maximaal €24.999,-, waarvan je tot 80% terugkrijgt. Maak dus gebruik van die kans! Let op. De subsidie is populair en het is zaak om er op tijd bij te zijn. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Aan de slag? Wij helpen graag!

De kracht van AcademySuite: jouw leerbehoefte vertalen naar eigentijdse e-learning. We ontwikkelen online bedrijfsscholen en inwerkprogramma’s . Verder richten wij ons op:(online academies) en e-learnings op maat. Of we zetten bestaande trainingen om in digitale trainingen. Inclusief eventuele toetsen en certificaten.

Met onze didactische ervaring maken we keuzes voor het gebruik van tekst, foto’s, video’s, animaties, virtual reality, evaluaties, toetsen en games. Of training on the job. Alles is mogelijk!

We adviseren, ontwikkelen, bouwen en onderhouden digitale leermiddelen. In iedere gewenste samenwerkingsvorm. Variërend van het leveren van een LMS (Learning Management System) waarin je zelf e-learnings kunt ontwikkelen tot en met een complete bedrijfsschool op maat.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Leeromgeving AcademySuite, demo, bedrijfsacademy

Vraag nu een gratis demo aan!

Deel deze posts

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email