Voeg je koptekst hier toe

Tekst Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Online Bedrijfsschool

Heb jij de ontwikkeling van jouw mensen op nummer één staan? Met een eigen online bedrijfsschool ontsluit jij bedrijfsspecifieke kennis en train jij continu dat gedrag dat jij graag wil zien in jouw organisatie.

E-learnings op maat

De meeste trainingen nog “Offline” in jouw           organisatie? Vernieuw deze met de inzet van       online leermiddelen voor jouw trainingsbureau

Bestaande trainingen online maken

Wij stellen je in staat om jouw eigen e-learnings  te ontwikkelen.  Daarbij maak je maximaal gebruik van de meest eigentijdse online leeroplossingen. 

Online Bedrijfsschool

Heb jij de ontwikkeling van jouw mensen op nummer één staan? Met een eigen online bedrijfsschool ontsluit jij bedrijfsspecifieke kennis en train jij continu dat gedrag dat jij graag wilt zien in jouw organisatie.

E-learnings op maat

Zijn de meeste trainingen nog "Offline" in jouw organisatie? Vernieuw deze met de inzet van online leermiddelen voor jouw trainingsbureau.


Bestaande trainingen
online maken

Wij stellen je in staat om jouw eigen e-learnings te ontwikkelen. Daarbij
maak je maximaal gebruik van de meest eigentijdse online leeroplossingen.

Klantcase

Onze medisch specialisten werken op verschillende locaties in verschillende diciplines. Onze wens was om nieuwe medisch specialisten een goede éénduidige basis geven, zodat onze patiënten de beste zorg krijgen.

We hebben samen met AcademySuite een online inwerkprogramma ontwikkeld, waarmee alle nieuwe medewerkers belangrijke MSNW-kennis krijgen. Het inwerkprogramma is een afwisselende leergang met uitleg,
video’s, games en vragen.

Medewerkers ervaren het als zeer positief dat ze zo hun loopbaan bij MSNW kunnen starten.

Liza Maas

Kwaliteit- en beleidsmedewerker

In minder dan twee maanden tijd hebben we samen met AcademySuite een compleet inwerkprogramma neergezet. Nu start iedere medewerker goed voorbereid bij de Lunterse Boer.

Omdat we hebben gewerkt met ons eigen management en medewerkers is de herkenning in de online vakschool groot. Overal in de e-learning komt ook onze eigen huisstijl terug. Door de persoonlijke aanpak schakelden we snel.”

Ko & Corine Bostelaar

Eigenaren

Ons credo “Samen Slimmer Sneller” maken we waar door kennis online te delen
met onze medewerkers en klanten.

Allereerst hebben we onze specifieke kennis van hygiënisch ontwerpen binnen de foodsector ontsloten voor onze medewerkers in een interne e-learning door middel van onze HIH-Academy.

Met deze uitstekende basis waren we vervolgens in staat om met geringe inspanning een trainingsprogramma in de HIH-Academy te ontsluiten voor onze klanten.

Ben Schut

Manager Food

AcademySuite heeft enorm veel kennis. Daarbij gaven ze ons het goede gevoel, waardoor we de volgende dag al van start zijn gegaan.

Wat vakmanschap ons oplevert? Het beter benutten van talenten, proactiviteit en eagerness onder de mensen. Weten waarvoor je verantwoordelijk bent. Kortom: voor de hele organisatie een betere samenwerking.

Peter Verbeek

Peter Verbeek

HRM manager Vitacon Luteijn

Een wendbare organisatie is een lerende organisatie

Brochure

Effectiever leren bij AcademySuite

E-learning

Leuker en slimmer leren met verschillende online leervormen. Plaats en tijd onafhankelijk.

Maatwerk

Onze online leeroplossingen worden volledig afgestemd op jouw wensen.

Onderwijskundig advies

Jouw leerbehoefte vertalen naar effectieve online leeroplossingen.

Rapportage

Het monitoren van de resultaten zowel individueel als op teamniveau.

Didactisch ontwerp

Ruime keuze uit verschillende leermiddelen zoals animaties, infograhpic, video etc.

Blended learning

Online waar mogelijk, offline waar nodig.
Witteveen
Cases
Rozemarie

Klantcase Witteveen Trainingen

Bestaande klassikale trainingen digitaliseren, dat was de wens van Witteveen Trainingen. Hoe pak je dit aan? En hoe ontwikkel je modules die worden geaccrediteerd door het CBR? Samen met AcademySuite werd deze uitdaging opgepakt.

Lees meer »

whitepaper

Hoe online leeroplossingen jouw organisatie beter maken

Vraag nu een gratis demo aan!

Adres

Dorpsstraat 22
6741 AK Lunteren

Telefoon

(0341) – 820 002