Het verzorgen van e-learnings

Het verzorgen van e-learnings

Ook zonder uw eigen academy kunnen wij u helpen bij de ontwikkeling van uw medewerkers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de digitale omgeving van AcademySuite, waar u als klant inlogcodes voor krijgt. Binnen deze digitale omgeving ontwerpen wij e-learnings passend bij uw organisatie. Deze kunnen bestaan uit competentieontwikkeling of kennismodules die we samen met u ontwikkelen zodat deze maximaal aansluiten bij uw HR/ organisatie beleid.

Waar kunt u aan denken bij competentieontwikkeling?

Bij competentieontwikkeling werken wij aan gedragsaspecten waarmee u als organisatie het verschil kunt maken. Voor een van onze klanten betekende dat klantgericht werken een vereiste was om onderscheidend te zijn ten opzichte van concurrenten. Daarom hebben wij in samenwerking met deze klant en een aantal medewerkers een programma ontwikkeld. In dit programma hebben wij optimaal gebruik gemaakt van de kennis van de medewerkers. Op basis van deze kennis hebben wij verdieping gebracht in het programma en alle medewerkers verder getraind. Op deze manier wordt leren voor én door medewerkers.

Waar kunt u aan denken bij kennismodules?

Wanneer wij werken aan kennismodules voor klanten zijn dit veelal belangrijke en theoretische onderwerpen die cruciaal zijn voor de organisatie. Een voorbeeld hiervan is een training EHEDG, een handboek met richtlijnen voor hygiënisch ontwerpen binnen de foodsector. Voorheen was er binnen de organisatie een medewerker die deze kennis overbracht richting collega’s. Nu heeft deze organisatie een eigen academy waarin zij medewerkers de e-learning EHEDG aanbieden. Dit is een groot succes geworden, deze training wordt nu ook verkocht aan klanten waarmee onze klant haar investering terugverdient.