AcademySuite groeit! En daarom zijn we op zoek naar jou. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of stap jij net uit de schoolbanken? Wij bieden jou een veelzijdige (starters)functie! Binnen AcademySuite start je met een traineeship waarin je binnen vier maanden klaargestoomd wordt tot e-learning specialist die onze klanten voorziet van de beste online leeroplossingen.

Wat kan je van ons verwachten?
We leren je alles van de programma’s waarmee we werken (waaronder aNewSpring, Articulate 360 en Adobe Illustrator) en ons didactische ontwikkelproces. Uiteraard staat niet het hele programma vast. Wij ondersteunen jou ook bij jouw eigen ontwikkelbehoefte. Dit alles doen we aan de hand van klantopdrachten, zodat je de diversiteit van het werkveld snel leert kennen.

Je werkzaamheden

Wat doe je als e-learning specialist concreet op een gemiddelde werkdag? Dat is erg divers! Denk bijvoorbeeld aan het…

  • ontwikkelen van digitale leerconcepten;
  • schrijven van didactisch verantwoorde e-learningmodules;
  • bouwen van e-learnings in verschillende ontwikkeltools;
  • waken over de didactische lijn in ons online leeraanbod;
  • adviseren en meedenken over innovatieve opleidingsmethodieken;
  • zorgdragen voor een aantrekkelijke en overzichtelijke lay-out van online leermateriaal;
  • actief monitoren van projectafspraken en urenupdates;
  • support bieden aan onze klanten.

Wie ben jij?
Ben jij geschikt voor deze functie? Wij zien graag dat jij als e-learning specialist een creatief brein bent die de beste leeroplossingen wil ontwikkelen. Verder ben jij leergierig en altijd op zoek naar verbetering van de inhoud of het proces. Natuurlijk werk jij graag én goed samen met collega’s en klanten. Ten slotte heb jij bij voorkeur een HBO-studie afgerond in de richting opleidingskunde, communicatie of Multi Media Design.

Het traineeship betreft een fulltime dienstverband.

En wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast, ambitieus en doelgericht team. Een goede sfeer en oog hebben voor elkaar vinden we belangrijk. We werken op een sfeervolle locatie en hebben een eigen videostudio. Jouw collega’s zijn projectleiders, onderwijskundigen, tekstschrijvers, e-learning specialisten, grafisch vormgevers, videografen en VR-specialisten. Samen ontwikkelen wij online inwerkprogramma’s, vakinhoudelijke e-learnings en (animatie)video’s een brede klantengroep. Kortom; je gaat werken aan een grote veelzijdigheid aan projecten.

Ben je enthousiast geworden?
Ben jij door het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan zijn we op zoek naar jou! We zien graag jouw motivatie en CV verschijnen, zodat we snel kennis kunnen maken.

Je kunt contact opnemen met Rozemarie Hendrikse op 06-27365757 of een mail sturen naar info@academysuite.nl. We ontmoeten je graag!