Zelf e-learnings maken

Doelgericht kennis overdragen, maar hoe doe je dit?

Je wilt bedrijfsspecifieke kennis overdragen aan je medewerkers of nieuwe medewerkers inwerken. En je hebt ontdekt dat online leren een effectieve en prettige manier van leren is. Je wilt deze e-learnings zelf ontwikkelen. Dat kan! We leggen je uit hoe wij je hierbij kunnen helpen. Wil je de bouw bij nader inzien toch graag aan ons overlaten? Ook dat kan!  

 

Hoe bouw je een e-learning?

Maar hoe bouw je jouw eigen e-learnings? Hoe kun je kennis op een effectieve en aantrekkelijke manier overbrengen? Wij kunnen je daarbij helpen! Samen met jou gieten we jouw kennis in de geschikte vorm. Jij kunt daarbij kiezen welke zaken je zelf wilt uitvoeren en wat je liever aan ons overlaat.

Verzamelen en organiseren

Allereerst stel je vast wie de doelgroepen zijn en welk leerpaden je wilt aanbieden.

Vervolgens verzamel je daarvoor de benodigde informatie: teksten, foto’s, illustraties en video’s. Deze informatie organiseer en structureer in overzichtelijke teksten: scripts. Deze scripts zet je vervolgens om in leermiddelen. Dit doe je in de online leeromgeving die we voor jou klaarzetten, helemaal in jouw eigen huisstijl.

E-learnings bouwen is een vak

De leermiddelen kun je dus zelf ontwikkelen. Maar je kunt dat ook aan ons overlaten. Als wij content ontwikkelen, bestaat deze uit een mix van teksten, foto’s, illustraties en video’s. Daarbij zijn alle soorten video’s mogelijk: live video’s, studiovideo’s, animatie-video’s en drone-opnamen. Daarnaast kunnen wij zorgen voor 360 graden foto’s. We hebben daarvoor alle kennis, kunde, apparatuur en software in huis.

Leren en toetsen

Als je wilt kun je tussentijdse inspiratievragen toevoegen en per module een eindtoets. Een behaalde toets kun je belonen met een certificaat.

 

 

 

 

 

 

 

 
Leerlingadministratie

De online leeromgeving biedt de mogelijkheid tot een leerlingenadministratie waarin je kunt zien wie welke modules heeft doorlopen en hoe de toetsen zijn gemaakt.

 Zelf bouwen of uitbesteden?

Zoals je ziet komt er dus het nodige kijken bij het bouwen van e-learnings. Maar voor ons is deze uitdaging niet snel te groot; dit is ons vak en we doen het graag!

Wil je zelf al het werk uitvoeren of toch liever een deel van de werkzaamheden aan ons overlaten? Dat kan allebei. Wij sluiten graag aan bij jouw individuele wensen.

We zorgen voor het juiste e-learning-platform, geven je de trainingen om daarmee aan de slag te gaan en helpen je, als je dat wilt, graag met schrijven en bouwen.

Opleiding e-learningbouw

Wil je didactische vaardigheden opdoen waarmee je nog betere e-learnings bouwt?

Of wil je meer leren over het gebruik van het e-learning platform? Ook daarin kunnen we je helpen. Wij bieden jou de mogelijkheid om individueel door ons opgeleid te worden.

We maken graag een afspraak om te bespreken hoe we samen de beste e-learning oplossing voor jouw organisatie kunnen realiseren.