Eigen academy

Een eigen academy (of academie) wordt ook wel bedrijfsschool, opleidingshuis, kenniscentrum, eigen leeromgeving, vakcollega, leerplein of vakschool genoemd. Door middel van een eigen academy zorg je ervoor dat leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie jarenlang structuur krijgt. Het resultaat van een eigen academy ziet je in betere interne samenwerking, grotere aantrekkelijkheid in de arbeidsmarkt, betere binding van medewerkers en uiteindelijk in een meer wendbare organisatie.

Schrijf je nu Gratis in  voor  “Jouw eigen academy”!

Gratis introductie

Specifieke kennis

Hoe ga je om met belangrijke bedrijfskennis? Kies je voor een eigen academy, dan kun je daarmee eigen bedrijfskennis over bijvoorbeeld producten of processen overdraagbaar te maken naar alle (nieuwe) medewerkers. Kennis die jouw organisatie uniek maakt en veelal in ontoegankelijke handboeken of systemen is opgeslagen.

Cultuur en gedrag

Kernwaarden en cultuur zijn veel besproken en worden in de praktijk weinig naar concreet gedrag vertaald. Laat staan dat dit door jou gewenste gedrag continue getraind en herhaald wordt. Binnen jouw eigen academy zijn dergelijke gedragsprogramma’s de norm.

Duurzame inzetbaarheid door een eigen academy

Door de snelle veranderingen in de wereld om ons heen zijn we genoodzaakt ons te blijven ontwikkelen. Leren stopt niet, maar is een doorlopend proces om duurzaam inzetbaar te blijven. Is duurzame inzetbaarheid belangrijk voor jou? Een academy is dé oplossing om aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te werken.