Eigen academy

Eigen academy

Een eigen academy (of academie) wordt ook wel bedrijfsschool, opleidingshuis, kenniscentrum, eigen leeromgeving, vakcollega, leerplein of vakschool genoemd. Door middel van een eigen academy zorgt u ervoor dat leren en ontwikkelen binnen uw organisatie jarenlang structuur krijgt. Het resultaat van een eigen academy ziet u in betere interne samenwerking, grotere aantrekkelijkheid in de arbeidsmarkt, betere binding van medewerkers en uiteindelijk in een meer wendbare organisatie.

Schrijf u nu Gratis in  voor  “Uw eigen academy”!

Gratis introductie

Specifieke kennis

Specifieke kennis Hoe gaat u om met belangrijke bedrijfskennis? Kiest u voor een eigen academy, dan kunt u daarmee eigen bedrijfskennis over bijvoorbeeld producten of processen overdraagbaar te maken naar alle (nieuwe) medewerkers. Kennis die uw organisatie uniek maakt en veelal in ontoegankelijke handboeken of systemen is opgeslagen.

Cultuur en gedrag

Cultuur en gedrag Kernwaarden en cultuur zijn veel besproken en worden in de praktijk weinig naar concreet gedrag vertaald. Laat staan dat dit door u gewenste gedrag continue getraind en herhaald wordt. Binnen uw eigen academy zijn dergelijke gedragsprogramma’s de norm.

Duurzame inzetbaarheid door een eigen academy

Duurzame inzetbaarheid door een academy Door de snelle veranderingen in de wereld om ons heen zijn we genoodzaakt ons te blijven ontwikkelen. Leren stopt niet, maar is een doorlopend proces om duurzaam inzetbaar te blijven. Is duurzame inzetbaarheid belangrijk voor u? Een academy is dé oplossing om aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te werken.