Skip to content

Een eigen online academie op maat

Online academie: de nieuwe manier om kennis en vaardigheden te ontwikkelen

Is het succes van jouw organisatie afhankelijk van de kennis en vaardigheden van je medewerkers? Gaan kennis en vaardigheden door personeelsverloop snel verloren? Of is kennis aanwezig in hoofden van medewerkers maar niet goed toegankelijk voor anderen? Dan is een online academie het antwoord.

 

Kennis borgen in een online academie

Kennis overdragen begint met kennis verzamelen en borgen. Deze kennis zit vaak in de hoofden van ervaren medewerkers. In een online academie leg je deze kennis overzichtelijk, toegankelijk en aantrekkelijk vast. Zo gaat deze kennis niet verloren. En beter nog: nieuwe medewerkers en partners maken zich deze kennis en vaardigheden gemakkelijk eigen.

Een online academie of traditioneel opleiden?

Wat maakt een online academie zoveel effectiever dan traditionele methoden zoals klassikale trainingen of PDF-handleidingen? E-learnings bestaan vaak uit aantrekkelijke video’s waarin je precies kunt uitleggen wat je belangrijk vindt. Daarnaast kun je e-learnings eenvoudig meertalig maken zodat je iedereen kunt laten leren in zijn eigen taal. Met individuele leerpaden kun je bovendien aangepaste leerlijnen maken per functie. Zo leert ieder op zijn of haar eigen gewenste niveau.

 

Een online academie op individueel niveau

E-learnings volg je waar en wanneer je wilt en op je eigen tempo. Daar komt bij dat je je eigen kennis kunt testen met tussentijdse inspiratievragen en een of meerdere toetsen tijdens, of aan het einde van iedere module. Zo past de online academie zich aan jouw leergedrag aan.

 

Een online academie is schaalbaar

E-learnings bieden nog meer voordelen: het gebruik is onbeperkt schaalbaar. Zo bedien je dus ook eenvoudig grotere groepen. Omdat iedereen gebruik maakt van dezelfde e-learnings is consistentie bovendien verzekerd. E-learnings bieden nog meer voordelen: het gebruik is onbeperkt schaalbaar. Zo bedien je dus ook eenvoudig grotere groepen. Omdat iedereen gebruik maakt van dezelfde e-learnings is consistentie bovendien verzekerd.

"Een online academie op maat zodat je werkt op eigen snelheid en niveau"

Een online academie in no-time

De realisatie van een online academie pakken we aan volgens een vast stramien. Zo gaan we in vier stappen van verzamelen naar een complete online academie die bovendien up-to-date blijft. Daarbij concentreer jij je op het leveren van de content en wij op het bouwen en onderhouden van de online academie. Ieder zijn vak!

Een online academie volgens de BreinLeerMethode

Met de BreinLeerMethode, die wij speciaal hebben ontwikkeld voor onze e-learnings op maat, zorgen we ervoor dat leren aantrekkelijk en effectief is. De BreinLeerMethode past alle belangrijke methodes van breinleren toe, zodat jouw online academie didactisch verantwoord wordt ingericht.

Een online academie: maatwerk

Iedere organisatie stelt andere eisen aan een online academie. Zo kan het belangrijk zijn om individuele leerpaden per functie en functieniveau te hebben. Of kennis periodiek op te frissen en te testen, met als resultaat een certificaat met een nieuwe geldigheidsdatum. Een maatwerk academie heeft bovendien een passende huisstijl en is geschreven in een stijl die aansluit bij de doelgroep.

"Een eigen online academie op maat afgestemd op iedere functie"

Een online academie met een persoonlijke benadering

Een individueel dashboard zorgt ervoor dat iedere medewerker precies weet waar hij of zij staat ten opzichte van zijn of haar leerdoelen, welke resultaten zijn behaald en welke certificaten wanneer vernieuwd moeten worden. Zo levert de online academie individueel maatwerk.

Online academie integreren met je HR-systeem​

Als je gebruik maakt van een personeelsadministratie in een HR-systeem dan houd je mogelijk daar alle informatie bij per medewerker. Dat wil je maar op één plaats tegelijk doen. Een integratie op maat tussen je HR-systeem en je online academie is dan de oplossing die we graag voor je realiseren; op maat.

Een online academie voor jouw organisatie?

Heeft jouw bedrijf de uitdaging om kennis in huis te houden en over te dragen aan medewerkers en partners? Laat je eigen academie op maat bouwen! Wij gaan hierover graag met jou in gesprek!

Onze werkwijze uitgelegd

Professionals opleiden doe je zo