online training met VR

De kracht van video

Bij AcademySuite zijn we overtuigd van de voordelen van educatieve video’s. Educatieve video’s worden vaak ingezet bij onze klanten. Wij faciliteren drie soorten video’s:
  • Animatievideo’s kunnen het beste worden ingezet om vakgerichte kennis of ingewikkelde concepten die moeilijk te filmen zijn op een begrijpelijke, heldere manier over te dragen. 
  • Live instructievideo’s kunnen het beste worden ingezet bij eenvoudig te filmen uitleg.
  • Studiovideo’s. Bij studiovideo’s nodigen we je uit in onze studio waar je jouw verhaal op een begrijpelijke manier uitlegt. Naderhand ondersteunen wij jouw verhaal door het invoegen van verhelderende symbolen, afbeeldingen en pijlen. 
Uiteraard zijn ook combinaties van deze drie opties mogelijk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Voordelen van educatieve video:

  • Veilig en ongebonden kennis overdragen. In tijden waarin thuiswerken de norm vormt, is online leren de uitkomst. De educatieve video’s kunnen worden bekeken wanneer en waar de ontvanger ook werkt.
  • Aantrekkelijk en effectief. Mensen onthouden 80% van wat ze zien, 20% van wat ze lezen en 10% van wat ze horen. In video’s kan een combinatie worden gemaakt tussen beeld, tekst én geluid. Geen wonder dus dat video één van de meest effectieve leermiddelen is.
  • Efficiënt en een lagere werklast voor de bestaande organisatie. De educatieve video brengt de kennis van één persoon, bijvoorbeeld de smid, niet over op slechts één ‘knecht’, maar op tien, twintig of honderd ‘knechten’ tegelijk. Deze tijdsbesparing zorgt voor een lagere werklast voor de bestaande organisatie.
  • Consistent en gecontroleerd kennis overdragen. Iedere werknemer krijgt dezelfde kennis tot zich. Dit zorgt ervoor dat er consistentie ontstaat in kennis en de continuïteit wordt gewaarborgd. 

Een beller is sneller

Neem direct contact op met onze adviseurs.

Rozemarie Hendrikse

Tel - (+31) 6 273 657 57

Marijn Schouten

tel - (+31) 6 532 845 52