E-learning

E-learning ofwel online kennisoverdracht wordt tegenwoordig door veel bedrijven ingezet. Zij ontdekken steeds meer de voordelen die e-learning biedt. Naast praktische voordelen als het tijd en plaatsonafhankelijk leren, zijn er ook kostentechnische voordelen. E-learning bespaart op reistijd, het huren van ruimtes, docenten en biedt altijd de meest actuele informatie. Kortom genoeg reden om te kiezen voor e-learning.

Direct aan de slag met de training

Daar waar in traditionele trainingen veel tijd werd besteed om informatie te zenden, kan dit nu vooraf. Daardoor kan tijdens de trainingen meteen aan de slag worden gegaan met het oefenen van de vaardigheden en/of de toepassing van het geleerde. Achteraf kunnen deelnemers in de leeromgeving binnen een e-learning blijvend geïnspireerd worden over het onderwerp. Vandaar dat wij als AcademySuite zeggen: online waar mogelijk, offline waar nodig. Deze combinatie, blended learning, haalt meer rendement uit trainingen dan eenmalige shots.

AcademySuite en e-learning

Binnen uw eigen bedrijfsspecifieke omgeving ontwikkelt AcademySuite met u uw eigen bedrijfsspecifieke programma’s waarvan e-learning een onderdeel is. Dit kunnen vakinhoudelijke programma’s zijn of gedragstrainingen (via E-training). Dat betekent dat u binnen uw eigen academy e-learning modules heeft met de kennis die daadwerkelijk voor uw bedrijf belangrijk zijn. Kennis die voor altijd geborgd is in modules en niet alleen aanwezig is in het hoofd van die ene medewerker. We ontwerpen de trainingen zo, dat ze passen bij uw doelgroep. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, denk aan video’s, quizzen, toetsen, webinars, evaluaties etc. Uiteraard wordt dit geheel in uw look en feel gemaakt. Dit alles om een krachtige leerervaring te geven.

E-Learning binnen uw bedrijf

Aan e-learning binnen uw bedrijf zitten vele voordelen. Veel van deze voordelen zijn zowel voor u als het bedrijf van belang. Eén van de belangrijke voordelen is dat de informatie altijd up-to-date is, actuele informatie wordt steeds belangrijker.

Hierbij nogmaals de voordelen van e-learning:

  • Plaatsonafhankelijk leren
  • Tijdonafhankelijk leren
  • Tijdsbesparing
  • Geen ruimtes afhuren
  • Geen docenten nodig
  • Actuele informatie

 

Meer informatie over e-learning

Wilt u graag meer informatie over e-learning ontvangen? Neem dan contact op met AcademySuite via onze contactpagina.