Doelgericht kennis overdragen, hoe doe je dat?

Je wilt bedrijfsspecifieke kennis overdragen aan je medewerkers of nieuwe medewerkers inwerken. En je hebt ontdekt dat online leren een effectieve en prettige manier van leren is. Je wilt hier voor e-learnings op maat laten ontwikkelen. We leggen je uit hoe wij dat voor je kunnen realiseren.

In 4 stappen naar e-learnings voor jouw organisatie

Wij bouwen maatwerk. Dat vereist dat we ons verdiepen in jouw specifieke eisen en wensen als het gaat om overdracht van kennis en vaardigheden van jouw organisatie. Of het nu gaat om inwerken van nieuwe medewerkers of het (nog beter) leren van een vak. Wil je hier meer over weten?

De 4 stappen tot blijvend resultaat

In 4 stappen heb jij de online academy voor jouw organisatie in gebruik. Al in de kennismakingsfase voorafgaand aan de 4 stappen stellen we vast welke kennis en vaardigheden je wilt overdragen aan welke doelgroepen. Na opdracht volgen de 4 stappen:

Verzamel eerst alle kennis en vaardigheden die je wilt overdragen. Wij maken een logisch geheel van in de vorm van een scripts en leerpaden.

Na jouw akkoord op de scripts zetten wij de scripts om in e-learnings en plaatsen ze in de leerpaden. Deze beoordeel je kritisch met een aantal gebruikers.

Na oplevering neem je de e-learnings in gebruik. Is het aantal gebruikers omvangrijk dan ondersteunen we je met een passend implementatieplan.

Zorg dat je e-learning actueel blijft en wees hierin pro-actief. Informatie veroudert sneller dan je er vaak erg in hebt. Wij kunnen de wijzigingen snel voor je verwerken.

E-learnings
bouwen is een vak

Onze e-learnings bestaan uit een mix van teksten, foto’s, illustraties, video’s en toetsen. Maatwerk, op basis van Door jou aangeleverde informatie. Op basis van didactische principes, zodat leren leuk wordt en efficiënt gebeurt. E-learnings bouwen is ons vak. Je kunt het dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wil je meer voorbeelden zien? Laat het ons weten!