Integrale bedrijfsacademy

De kracht van een eigen academy

Heb jij de ontwikkeling van jouw mensen op nummer één staan? Stoor jij je aan de manier van inwerken, de adhoc inzet van trainingen, op de muur geprikte kernwaarden, het ‘er even bij doen’ van opleiden en versnipperde kennis? Met een eigen academy ontsluit jij bedrijfsspecifieke kennis en train jij continu dát gedrag dat jij graag wil zien in jouw organisatie. De combinatie tussen een goede structuur en eigentijdse, slimme leervormen zorgen voor een prettige manier van leren en écht resultaat. Samen met aantrekkelijk werkgeverschap en een wendbare organisatie voor de toekomst.

AcademySuite helpt graag vooruit met de volgende diensten:

1. Ontwikkel- en opleidingsbehoefte bepalen 
Jij krijgt scherp zicht op de leerbehoefte van jouw medewerkers. Zo mogelijk linken we dit met functieprofielen of vakmanschap, gekoppeld aan uw strategie. We helpen jou een keuze te maken met trainingen die jij binnen je eigen academy gaat aanbieden.

2. Opleidingskalender opstellen 
In de opleidingskalender van jouw academy ziet jij in één oogopslag welke trainingen jouw medewerkers op welk tijdstip gaan volgen. Meestal een mix van inwerkprogramma’s (ook wel onboarding programma’s genoemd), kennisprogramma’s en gedragstrainingen. Gevoed vanuit jouw doelen en strategie en in volgorde van prioriteit en budget.

3. Inrichten van uw maatwerk online leeromgeving
Kiezen voor een eigen academy is kiezen voor een slimme en eigentijdse aanpak. Altijd een ijzersterke combinatie tussen digitaal en praktijk leren. Met de online leeromgevingin jouw huisstijl krijgt jouw eigen academy handen en voeten. Gericht op de lange termijn, stimulerend, kostenbesparend en geschikt voor elk device.

4. Ontwikkelen en bouwen van de programma’s uit de opleidingskalender 
Jouw leerbehoefte is duidelijk. Vanuit onze didactische kennis gaan we aan de slag met het ontwikkelen van kwalitatieve programma’s. Volledig op maat en in nauwe samenwerking gemaakt voor jouw situatie en leervoorkeur. De inzet van jouw eigen (vak)mensen als trainer faciliteren we ook graag.

5. Ondersteunen en ontzorgen bij de uitvoering 
Een eigen academy is dynamisch. Nieuwe kennis wordt toegevoegd, jouw medewerkersbestand muteert, de doorontwikkeling van mensen vraagt voortdurend weer om nieuwe trainingsprogramma’s. In dit speelveld voelen we ons thuis. Vanuit AcademySuite kan jij langdurig en continue op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, programmabouwer, projectleider, helpdesk, trainer en initiator.

AcademySuite:

  • Biedt maatwerkprogramma passend bij jouw organisatie
  • Beschikt over de modernste leervormen
  • Laat mensen het beste uit zichzelf halen

Lees meer

Hoe online leeroplossingen jouw organisatie sterker maken

AcademySuite bedrijfsacademy Integrale bedrijfsacademy Online modules Training development banner-03

“Het werk van onze medewerkers zal in toenemende mate veranderen. Een leven lang leren is voor ons dan ook geen vraag, het is een way of live!”

Om dat proces te ondersteunen, heeft AcademySuite ons geholpen met het structureren van een leercultuur waar voortdurend investeren in jezelf als vakman de normaalste zaak van de wereld is geworden.

Hans Bruil - AcademySuite e-learning

Hans den Boer
Manager mens & werk Bruil

0342 – 412 153
e info@bruil.nl
li linkedin profiel